Sa muncesti mai inteligent, nu mai mult.
Daca, de exemplu, Henry Ford ar fi construit el insusi Modelul T, ar fi putut baga in buzunarul propriu 100% din profit, dar el stia foarte bine ca lucrand singur, nu ar fi reusit sa faca mai mult de o masina, maxim doua pe an. Ford era suficient de destept pentru a-si da seama ca trebuie sa-si valorifice timpul si talentul, invatandu-si angajatii sa copieze sistemul lui. Folosind puterea data de mecanismul valorificarii, Ford a construit mii de masini in Tag Heuer Replica Watches fiecare an si a devenit unul dintre cei mai bogati oameni care au existat vreodata.

 
 
 

Valorifica timpul si banii!

Valorificarea
Care este cel mai puternic sistem de creare a averii din zilele noastre ?
Alegeti varianta optima de valorificare prin multiplicare - a timpului

Care este cel mai puternic sistem de creare a averii din zilele noastre ?
Asadar, cum poti face avere, fara sa fii nevoit sa investesti mii de dolari, sau sa astepti o viata intreaga pentru ca nucleul de economii sa se transforme intr-o avere ?

Se cunoaste cum se poate construi o conducta de venit permanent in 50 de ani.
Se poate folosi sistemul de acumulare prin multiplicarea banilor: dobanda capitalizata, dobanda platita atat pentru capitalul initial, cat si pentru dobanda neridicata, care se acumuleaza.
Daca va lasati investitiile sa creasca an de an, valoarea lor va cunoaste o crestere exploziva, de tip exponential.

Prin acumulare, banii lucreaza pentru Dvs., chiar si atunci cand Dvs nu lucrati.

Dar cum se construieste o conducta de venit permanent in 1-5 ani?

Trebuie invatat cum sa va investiti timpul pentru a face avere, deoarece timpul este la fel de pretios ca banii, atunci cand este investit corect.
Exista din fericire pentru noi toti, o cale prin care sa ne folosim o parte a timpului care e acelasi pentru toti, pentru a crea avere, in loc sa ne exploatam banii care sunt putini pentru majoritatea oamenilor.
Exista un sistem prin care sa schimbi foarte putin timp pe foarte multi bani, un sistem simplu de multiplicare, prin care sa va potentati timpul si eforturile, un sistem pe care il poate reproduce oricine.
J.Paul Getty spunea:
"Prefer sa castig 1% din efortul a 100 de oameni decat 100% din efortul meu. "

De aceea valorificarea timpului are o putere asa de mare, castigi cate putin din eforturile mai multor oameni.

Cele mai cunoscute si puse in aplicare sisteme de multiplicare a timpului sunt :

1.folosirea francizelor
2.folosirea angajatilor
3.folosirea francizelor alternative (marketingul de retea)

1.folosirea francizelor
O franciza este o metoda verificata, pe care oamenii o pot imita, prin copierea unei afaceri de succes creandu-si drumul spre avere.
La mijlocul anilor 50, cand s-a deschis primul restaurant McDonald’s in franciza, sistemul a fost inteles gresit, iar majoritatea investitorilor seriosi l-au considerat o inselatorie.
Astazi, franciza este un fenomen mondial !
Expertii estimeaza ca intre 34 si 60% dintre produsele si serviciile comercializate in SUA sunt distribuite prin franciza, iar investitori abili din lumea intreaga platesc milioane de dolari pentru dreptul de a multiplica o franciza al carei succes este dovedit.
Partea mai putin placuta a unei francize este costul sau initial.

2.folosirea angajatilor
Folosirea angajatilor este de asemeni larg raspandita pentru crearea averii.
In acest caz ai nevoie de o multime de specialisti (implicit timp, cu formarea, fidelizarea, motivarea acestora), care, mai mult decat evident, au interese contrare patronatului. Ei vor cresteri salariale, iar patronatul cresterea averii.

3.folosirea francizelor alternative (marketingul de retea)
Raspunsul la intrebarea: "Care este cel mai puternic sistem de creare a averii din zilele noastre ?" sau "Care este varianta optima de valorificare prin multiplicare a timpului?" este Marketingul de retea, sau "franciza alternativa" TM, numita asa de Burke Hedges, care are un cost initial mult mai mic, practic la indemana oricui, dar care foloseste conceptul de acumulare de tip exponential, numit si conceptul de dublare.

Imaginati-va ca aveti in mana un concept de afacere de creare a averii :
-acesta este usor de multiplicat, incat practic oricine ar putea sa-l preia
-este atat de necostisitor, incat oricine ar putea intra in afacere
-afacerea creste exponential
-este disponibila pentru oricine de oriunde din lume
-este atat pentru barbati cat si pentru femei, pentru tineri si pentru batrani, pentru bogati si pentru saraci

Acesta este sistemul de multiplicare ideal pentru crearea averii si el exista si in Romania.

Multiplicarea este cheia succesului unei francize iar cresterea exponentiala prin intermediul acumularii este o modalitate de a face avere Rolex Watches care a fost dovedita in timp.
Bogatii devin si mai bogati, deoarece ei isi potenteaza venitul investind banii in timp.
De exemplu, economisind 20% din venit si apoi investindu-l in mod repetat, cu intelepciune de-a lungul anilor, bogatii raman bogati, punand banii sa lucreze pentru ei.

Marketingul de retea combina ce e mai bun din conceptul de franciza cu ce e mai bun din conceptul de crestere exponentiala pentru a crea supremul sistem imitabil de creare a averii.